Nailner is een product voor goedgelovigen

2 August 2011
post_excerpt)){ ?>

Het receptvrije product Nailner zou instaat zijn om kalknagels via een uitwendige aanpak te genezen. De producent beweert alleen gebruik te maken van plantaardige oliën en een mysterieus gepatenteerd product, dat de oliën door de nagel heen loodst. Als dat waar is, hebben we hier te maken met een regelrechte medische doorbraak.

Er zijn geen uitwendige middelen om kalknagels effectief te bestrijden. Dat is samengevat de boodschap die op serieuze medische sites is te vinden. Kalknagels worden veroorzaakt door voetschimmel, dat zich nestelt in de nagel zelf en het weefsel van het nagelbed. Dat nagelbedweefsel is onbereikbaar voor smeersels en tincturen. De schimmel is eigenlijk alleen goed te behandelen door inwendige middelen als itraconazol, terbinafine en flucanazol.
Zeker een miljoen Nederlanders kampt met kalknagels. Ze vinden het meer een ongemak dan een ziekte en experimenteren daarom volop met receptvrije, uitwendige middeltjes. Op het moment wordt er voor Nailner van het bedrijfje YouMedical, druk reclame gemaakt.

Kleine beestjes
Wat zijn de beweringen in de spot? Je brengt met een stift twee keer per dag de vloeistof op. Die dringt als gevolg van een gepatenteerd transportsysteem soepel door de nagel heen en geeft binnen enkele weken zichtbaar resultaat.
Wat moeten we daarvan geloven? In de eerste plaats vraag je je af wat dat gepatenteerde transportsysteem precies inhoudt. Hebben we te maken met kleine beestjes die gangetjes knagen door de normaal ondoordringbare kalknagel of gaat het om een agressief zuur, dat gaatjes in de nagel bijt. Beiden opties klinken zeer onwaarschijnlijk en ik zou YouMedical willen uitdagen om met een gedegen, onafhankelijk onderzoek te komen om deze mysterieuze transporttechniek wat meer geloofwaardigheid te geven.
Dan komt de bewering dat je binnen enkele weken resultaat ziet. Dat is verwarrend, want terwijl die bewering wordt gedaan, staat er in zeer kleine lettertjes gedurende één seconde onder in beeld: uitgroei teennagels 8 tot 12 maanden. Dus na enkele weken zou  je hoogstens een millimetertje nieuwe nagel kunnen zien.

Schimmelkillers
Nailner bestrijdt schimmel met natuurlijke oliën. Het gaat onder meer om Blauwe Cypres-, Tea Tree- en Lavendelolie. Gevreesd moet worden dat deze huismiddeltjes niet de geschikte schimmelkillers zijn om een taai probleem als kalknagels effectief te behandelen. Misschien werken ze in een reageerbuis, maar dat zegt niets over de nagel en het nagelbed van een levend mens.
Tot slot: Nailner kost bijna 20 euro per flesje van 4 milliliter. De grondstoffen kosten slechts een fractie daarvan. De prijs is dus wel erg hoog, zeker voor een product dat door de medische wereld niet serieus wordt genomen.
Voor geïnteresseerden in producten die met pseudowetenschappelijke prietpraat en natuurmystiek aan de man worden gebracht, is het om te beginnen een aanrader ook de ontmaskering van zustermiddel Spotner te lezen. Verder zijn hier nog een aantal links leuke links: Calendulan, Kaloba, XLS Medical, Audispray, Bio-Oil en het essay: Natuurlijke cosmetica.

Reacties

 1. J@ppe
  25 August 2011 - 08:52

  ik heb vorige week ergens gelezen dat azijn goed helpt tegen kalknagels. Gister heb ik azijn gekocht, maar nog niet gebruikt, maar ik zal t zeker doen, omdat ik daar ook al jaren last van heb. Ik heb ooit wel eens duur spul gebruikt, maar niets geholpen,. Azijn is razend goedkoop 🙂

 2. annemiek vat
  30 August 2011 - 13:16

  als pedicure zie en behandel ik regelmatig mensen met ‘kalknagels’. mijn ervaring is dat kalknagels ontstaan uit een regelmatig en teveel contact met de boven en/zijkant van de schoen. Door de voeten een elegant uiterlijk te geven wordt de leest veel te smal gemaakt. Omdat er veel op hoge hakken wordt gelopen worden de nagels bij iedere stap in de matrix geduwd (de plek achter/onder de nagelriem. Joggers/hardlopers/tennissers/voetballers komen regelmatig met kracht in de voorzijde van hun schoen terecht zodat de matrix vervormd (beschadigd) en de nagelcellen gaan woekeren. De structuur van de nagel wordt grof en is een heerlijk gebied voor schimmels en andere afvalstoffen. Bovendien zorgen slechte voeding en stress voor een zwakke afweer. Er wordt tegenwoordig geen kookwas meer gedraaid en sokken worden op te lage temperaturen gewassen, zodat schimmels welig tieren in sokken, schoenen. Ook blote voeten in schoenen zorgen dat daar schimmelvorming ontstaat. Zorg voor schoenen met ruimte voor de tenen (te groot is ook niet goed) was sokken en handdoeken zo heet mogelijk. En bij eventuele schimmelvorming ook de schoenen sprayen. Bij dikke kalknagels: Laat ze dun frezen door de pedicure en gebruik ter voorkoming van schimmels teatreeolie, zodat woekeren van schimmels geen kans heeft.

 3. Claudia
  9 September 2011 - 08:50

  Ben er ook in getrapt. Help echt in het geheel niet. Vorm van oplichterij.

 4. Stephan
  14 September 2011 - 21:33

  Van alles geprobeerd. Ook dat vreselijke antibioticum met al zijn bijwerkingen. Nooit aan beginnen! Toen naar de pedicure. Jodiumtinctuur, werkt goed, maar vieze bruine nagels. Nu Nailner. Perfect resultaat na 4 weken. Sokken en schoenen niet uitkoken, maar een paar dagen in de vriezer. Zowel koken als vriezen doodt schimmels. Teatreeolie heeft ernstige bijwerkingen en wordt binnenkort verboden in Nederland!

 5. Stepan
  15 September 2011 - 21:13

  Wel Nailner in combinatie met behandeling pedicure!!
  Nogmaals die 2 soorten antibiotia werken echt niet, reclamestunt van de farmacie. Je wordt er beroerd van.
  Dat invriezen voor een paar dagen werkt goed.

 6. Jary
  22 November 2011 - 22:41

  Ik heb al 25 jaar last van kalknagels aan mijn beide dikke tenen.
  Ik heb een paar keer gedacht dat ik er van af was. Niet dus.
  Het begint bij mij altijd met een heel dun wit lijntje die van boven naar beneden zichtbaar wordt in de nagel. Daarna breidt het zich uit met horizontale lijntjes. Als middel heb ik altijd Daktarin gebruikt. Met matig succes dus. Ongeveer twee jaar geleden ben ik overgegaan net als J@ppe op deze site op azijn. Het resultaat was desastreus. Mijn complete nagel werd volkomen bros. Zo langzamerhand heb ik de brosse nagel er af gepeuterd.
  De aangroei heb ik geprobeerd te beschermen met Daktarin maar steeds moet ik aan de bovenkant weer stukjes eraf peuteren die toch zijn aangetast. Van mijn nagel is dus praktisch niets meer over. Dus azijn gebruiken? Niet doen!!!
  Nu probeer ik toch met Nailner het tij te keren.
  In de apotheek is het me aanbevolen.
  Ik heb het vanmiddag gehaald omdat mijn Daktarin bijna op is.
  Ik zal over een paar maanden het resultaat op deze site melden.

 7. Rudi
  9 February 2012 - 23:51

  “zeker voor een product dat door de medische wereld niet serieus wordt genomen”

  Dit product is mij door mijn behandelend nierarts van het UMC Nijmegen geadviseerd. Werkt wel. Duurt inderdaad lang(je nagels groeien nu eenmaal langzaam)en is prijzig. Maar dat zijn alle medicijnen die ik gebruik.

 8. Joke
  10 February 2012 - 14:33

  Ik ben er ook ingestonken op aanraden van een verkoopster bij Kruidvat.
  Helaas, na maanden intensief gebruik, absoluut geen resultaat.
  Nailner aangeschreven en een onbeduidend mailtje teruggekregen.
  Geld uit de zak klopperij is het. Misbruik maken van mensen die wanhopig zijn en zo graag van de kalknagels af willen komen.
  Jaren terug van de huisarts Daktarin nagellak voorgeschreven gekregen. Ook dat helpt voor geen meter. Is er nou echt niets dat helpt? Ik gebruik al zoveel medicijnen dat inwendige aanpak af te raden is volgens mijn huisarts, maar ik wil er toch echt vanaf!

 9. kees bakker
  23 April 2012 - 22:55

  ik heb iets dat helpt
  maar het is een beetje raar
  je moet voor dat je onder de douch gaat
  even over je teen heen plassen
  en dan gewoon douchen
  het is raar maar de helft van mijn kalk nagel is al uitgegroeid

 10. elita
  28 April 2012 - 00:17

  ik heb ze gewoon uit laten groeien; duurt wel lang maar zit nu op de helft. goed kort knippen, zomers nagellakje en niemand die het ziet …

 11. kingsize
  9 May 2012 - 10:51

  het is allemaal puur commercie je dingen beloven wat helemaal niet zo is en de mensen die beweren dat het wel werkt hebben belangen bij de fabrikant denk ik!

 12. kees
  17 May 2012 - 01:21

  Eigenlijk belachelijk dat men wel op de Maan kan landen en niet een middeltje heeft tegen schimmel / klak nagels.
  We betalen maar zo’n 150 Euro p/m en spoedig 350 euro eigenrisco
  p/j en er wordt weinig of niets aan onderzoek gedaan naar een behoorlijk middel om hier van af te komen.
  P.s. Operatief de nagel laten verwijderen heeft OOK geen zin, hebben ze bij mij gedaan,(veel last en pijn van gehad) en de nieuwe nagel kan gewoon terug MET SCHIMMEL. Weet je wat zo’n nutteloze operatie ons weer kost????
  Overheid we betalen ons blind aan de gezondheidszorg, pomp eens wat geld in onderzoek naar middelen voor kleine kwaaltjes zoals kalknagels.

 13. Gerrit
  6 June 2012 - 22:10

  EHeb ook nailner geprobeerd de stift was op en mijn nagels zagen er nog zo beroerd uit al 25jaar inmiddels

 14. Menno
  11 June 2012 - 20:27

  Ja Kees, laten we overheidsgeld gaan besteden aan onderzoek naar een cosmetisch probleempje als kalknagels. Fuck diabetes, hart- en vaatziekten en kanker, Kees moet mooie nagels hebben. Met 150 euro per maand heeft hie daar recht op!

 15. lieva de clerck
  30 July 2012 - 19:19

  IK ben nu 10 maanden nailner aan het gebruiken en doe het precies zoals beschreven maar veel resultaat is er nog niet
  is dit nu weer eens een supergrote reclame stunt waar we weer met open ogen intrappen

 16. Tim
  2 August 2012 - 15:30

  Nailer zijn oplichters, werkt voor geen METER. Ze zullen er helaas al teveel mee verdiend hebben…

 17. limini
  2 August 2012 - 16:44

  Je loopt het sneller op dan je denkt, volledig genezen kan meer dan een jaar duren.
  ik lijst even enkele tips op:
  teatree olie kan je best niet puur gebruiken om allergische reacties te vermijden, mengen met een andere zuivere olie zoals bv amandelolie. Wat mij al opgevallen is, is dat mensen vaak veel te lang wachten voor ze naar de dokter gaan als ze een probleem hebben aan de voeten.
  Als je kloven tussen de tenen hebt/ rare bultjes/ kalknagel die vanaf de huid begint(schimmel zit dus tot in de wortel), ga aub naar een dokter!

  voor minder ernstige gevallen:
  gebruik tinctuur van daktarin op de nagels
  spuit regelmatig op je voetzolen en nagels met daktarinspray(zeker na zwembad bezoek).
  Spuit in AL!! je schoenen (ook die die in een schoendoos op je kast staan van vorige seizoen want schimmels kapselen zich in)
  om herbesmetting te voorkomen
  Draag slippers als je op een publieke plaats bent zoals: zwembad, sauna, kleedruimtes en in de douches van je fitnesscentrum.
  Was uw voeten niet met zeep!!!
  spoel goed uw voeten na als u uit uw douche/bad stapt want zeep tast de ph van de huid aan.
  gebruik eventueel iso-betadine zeep.
  droog goed af tussen de tenen, vergeet uw nagels niet.
  laat geen voetcreme of dergelijke cremes zitten onder de nagelrand of in de nagelwallen
  gebruik zeker geen nagellak! (evt speciale voor schimmelnagel, te verkrijgen bij apo/pedicure)
  wissel af van schoeisel
  vervang geregeld uw beddengoed
  en oh mensen: gebruik aub een aparte handdoek voor uw voeten!!!!
  draag zo veel als mogelijk open schoenen of ga blootvoets
  !!behandel ook uw partner!
  schoenen passen in een winkel, draag aub kousen
  ontsmet uw nagelvijlen/knippers na gebruik
  Tip van mezelf (en ja het is geen zicht): enkele maanden lang elke dag eosine aanbrengen op en onder de nagel
  nailner werkt niet omdat je telkens opnieuw de stift besmet, na enige keren gebruik , is het product in de stift aan het opdrogen…betere uitvinding zou zijn : wegwerp stiftjes nailner voor eenmalig gebruik met een waslijst van hygiëne tips
  vooral belangrijk: doorzettingsvermogen
  succes

 18. Riny
  29 August 2012 - 01:14

  Ik heb 4 stiften gekocht en heb nu eindelijk een middel gevonden dat echt helpt!
  Zoals staat aangegeven moet je het lang gebruiken, maar alle eerdere middeljes en smeersels hebben nooit enig resultaat gehad. Bij mij helpt de mailner pen fantsastisch en het is ook zeer gemakkelijk aan te brengen. Ik ga door!

 19. Henk Swart
  30 August 2012 - 21:08

  Heb een jaar lang het middel gebruikt. Jammer. weggegooid geld.

 20. Henk Swart
  30 August 2012 - 21:09

  Heb het middel een jaar lang geprobeerd. Jammer. geld weggegooid.

 21. louis
  9 September 2012 - 17:01

  BEN VANDAAG BEGONNEN MET NAILNER BEN BENIEUWD!!

 22. Gert
  23 September 2012 - 20:53

  Een jaar lang gebruikt GEEN ENKEL RESULTAAT!!!!
  Als je naar de importeur/fabrikant een berichtje stuurt wordt je verwezen naar de huisarts of een pedicure
  Je wordt gewoon belazerd voor € 19,00
  NIET kopen!!!!!!!!

 23. Jary
  3 October 2012 - 14:36

  Op deze site heb ik indertijd meegedeeld dat ik nailner ging gebruiken. Ik kan melden: 0,0 resultaat.
  Daarna ben ik weer overgegaan op Daktarin tinctuur.
  Het laatste half jaar ben ik overgegaan op een crème van de Kringaoptheek. Ik had dit middel met succes gebruikt voor een schimmelinfectie in mijn lies. Daar was ik binnen 14 dagen vanaf.
  Ik ben het dus ook gaan gebruiken voor bestrijding van mijn schimmelnagels. Het bevat miconazolnitraat 20mg/g.
  Hetzelfde zit in Daktarin crème (geen tinctuur!).
  Vwb mijn linkervoet heeft het succes gehad. Alle nagels van die voet zijn nu schimmelvrij. Ik heb geen nieuwe nagels gekregen. De nagels zijn uitgegroeid tot weer volledige gezonde nagels.
  Vwb mijn rechtervoet is dat helaas nog niet gelukt.

 24. Rob
  27 October 2012 - 16:41

  Ook al jaren een lelijke kalknagel. Kort en dun houden is niet voldoende. Van een pedicure kocht ik Mykored tinctuur. Meer dan een half jaar gebruikt, geen millimeter verbetering.
  Daarna overgestapt op Nailner en waarachtig is nu na twee maanden gebruik (nog steeds eerste stift) nieuwe nagel aan het uitgroeien. Zo te zien werkt het wel, de nieuwste helft ziet er al weer normaal uit.
  Wel gehoord dat je dit nog een tijdje moet blijven gebruiken als het er ogenschijnlijk weer “hersteld” uit ziet. Ben benieuwd.

 25. louis
  18 December 2012 - 15:15

  Ben een half jaar bezig met de nailner pen.
  weggegooid geld.
  waardeloos zou eigelijk mijn geld terug willen !!!

 26. Alie
  9 January 2013 - 13:06

  Ben vanaf september 2012 bezig met Nailner, maar zonder enig resultaat!
  Wat mij ooit een beetje hielp was dampo. Maar uiteindelijk kwam de schimmel weer terug.

 27. Gerard
  9 April 2013 - 11:59

  Heb Nailner een jaar lang gebruikt. Had net zo goed apenzuur kunnen gebruiken. weggegooid geld

 28. soefyen
  14 April 2013 - 17:04

  nailner heeft bij ook niet geholpen ben al bij de 4´ flesje en bijna 1 jaar verder , in het beging 2x per dag nu 1x maar helaas geen verandering ,alleen dat mijn nagel korter is geworden van het knippen . en dit is echter de laatste flesje werkt gewoon niet.

 29. Joop
  29 April 2013 - 00:39

  Het laatste middel schijnt de ND Yag laser te zijn.
  De kalknagel wordt van binnenuit aangepakt. De ND Yag laser richt zich op de bacterien diep onder het nagelbed. 3 behandelingen kosten rond de 80 euro. Als dit apparaat massaal toegepast gaat worden kunnen die kosten waarschijnlijk ook wel drastisch omlaag.

 30. Joop
  29 April 2013 - 00:40

  P.s. o.a. MLC Medisch Laser centrum Haarlem doet deze behandelingen.

 31. Joop
  29 April 2013 - 00:41

  p.s. na 3 behandelingen zou je van je kalknagels af moeten zijn.
  Kosten hierboven genoemd zijn per nagel.

 32. jeanette
  23 May 2013 - 03:06

  Sinds een maand gebruik ik nailner. Ik stift het 2x per dag op en ik zie dat er een gezonde nieuwe nagel groeit. Het zal natuurlijk wel een paar maanden duren, voordat mijn aangetaste nagel helemaal is uitgegroeid…. maar nailner lijkt wel te werken.

  Daarnaast ben ik ook begonnen met het slikken van vitamine b complex pillen, omdat ik zwakke nagels had. En om de dag doe ik mijn voeten in een badje azijn. Het lijkt allemaal wel te helpen. Ik hoop dat het over een paar maanden is uitgegroeid.

 33. Richard
  16 June 2013 - 12:20

  De goede berichten komen m.i. Van Nailner of werknemers van Nailner.
  Mensen die produkten aanprijzen waarvan ze weten dat ze niet werken moesten daar niet ongestraft mee wegkomen.

 34. jos
  23 June 2013 - 21:48

  Kalknagels op beide grote tenen. Lange tijd daktarin gebruikt. Heeft mij niet geholpen. Bijna jaar lang overgegaan op azijn met klein scheutje bleekwater. Iedere dag met de tenen 5 minuten in een badje. Dagelijks schone sokken aangetrokken. Heeft mij geholpen en ben van kalknagels af.

 35. Anne
  8 July 2013 - 17:45

  Weinig hoopvol ben ik twee maanden geleden mijn grote teen met beginnende kalknagel intensief gaan behandelen met kalknagelpen van wartner. Hij was tot halverwege vanaf bovenkant dik, bobbelig en broos geworden. Het begon met bruine vlekken. Tijdens vakantie geen nagellak gebruikt. Dat was wel even afzien. Verder schimmelnagel lekker laten droogbranden in de hete zon van Turkije. Zoveel mogelijk open schoenen dragen en mijn teennagel is nu weer plat en roze! De kalknagel is netjes uitgegroeid. Gisteren laatste witte korrelige stukje kalknagel eraf geknipt. De nagelknippel na gebruik consequent ontsmet met alcohol ontsmetter en niet gedeeld met huisgenoten. Dus hygiene, luchten, smeren en volhouden!
  Succes!
  Annemarie

 36. Eelco
  4 August 2013 - 18:54

  Nailner is echte oplichterij. Een verf verdunningsmiddel in een goedkope viltstift.
  Dure tv reclame maar daarvoor hebben ze dan echte keiharder winst.
  Werkt echt niet al gebruik je het jaren. En het is duur.
  Het bedrijf zelf is niet te vinden. Geen klantenservice geen email en geen telefoonnummer.

 37. Joan
  21 August 2013 - 17:10

  Als ik Nailner gebruik gaat mijn teen er helemaal rood en ontstoken uitzien. En dat komt echt van Nailner, ik heb het nu al een paar keer uitgeprobeerd. Heeft iemand anders dat? Verder alles geprobeerd wat hierboven staat. Alleen frisse lucht helpt echt… maar ja, het wordt weer winter….

 38. José
  2 October 2013 - 15:21

  Jammer dat niemand op het idee komt dat er verschillende soorten schimmels zijn. Ik ben ook pedicure maar met een medische achtergrond en weet dat er veel verschillende schimmels zijn. Dit is de reden dat de ene persoon heel goed op het ene middel reageerd en de ander er helemaal niet op reageerd. Gewoon proberen en als je binnen 4 weken geen resultaat ziet moet je een middel met andere werkzame stof hebben. Zelf heb ik goede resultaten met Daktarin en jodium. Omdat ik nu zelf een vreemd uitziende schimmel heb ga ik azijn proberen, ben heel benieuwd.

 39. rob den akker
  15 October 2013 - 12:08

  Ben nu paar weken bezig met nailclin op mijn zoontjes tenen, begint een schone nagel te komen. Nu nog heeeeeeeeel lang doorsmeren…….. nailner, daktarin, lamisil ook geprobeerd, schoot niet op.

 40. Anna
  20 October 2013 - 13:35

  Mijn man had ook een kalknagel en na een paar weken smeren liet de nagel los. Nu heeft hij weer een gezonde mooie teen nagel. Dus het helpt wel. Maar zoals hier boven al genoemd er zijn veel verschillende soorten schimmels zodat het bij de een beter werkt dan bij de ander.

 41. Theo
  5 November 2013 - 13:18

  Ik gebruik nailner vanaf April maar het helpt niet!

 42. Louis
  16 December 2013 - 14:44

  Waardeloos spul .ik gebruik het al 3 jaar. Ik denk dat het pas over gaat als je overleden bent. Dan zie je die vieze kalknagels niet meer.ik ga er een brief schrijven naar tros radar .stelletje oplichters.

 43. Aafje
  9 March 2014 - 00:50

  3x per week je nagels bovenop licht afvijlen en dan met een watje met bleekwater, het beste middel om schimmels te doden. Loop al minstens 10 jaar met kalknagels, van alles geprobeerd, ook op recept diverse middelen gehad. 7’jaar geleden ging ik verhuzen en ondekte dat we in het benedenhuis schimmel achter het behang hadden door lekkage vanuit het bad boven. Antischimmelbehandeling is erg duur en ik heb het met een bleekwateroplossing bestreden, na twee behandelingen waren de schimmels dood. Hierdoor kwam ik op het idee om het ook op mn nagels te proberen. Vorige winter begonnen, hielp heel goed, maar ik was niet consequent geweest. In de zomer met nagellak afgedekt en pas kort geleden weer begonnen, na 2 weken kun je al heel goed resultaat zien en na een week of 4 à 5 zien de nagels er als nieuw uit. Wel regelmatig bovenop afvijlen.

 44. Rommedoe
  15 June 2014 - 13:45

  Ben al een paar jaar bezig met Daktarin en was van plan een ander middel b.v. Nailner te gaan gebruiken. Gezien de “juichende” berichten over het laatst genoemde product, zie ik hier ook maar van af te meer, omdat er zo veel verschillende schimmels bestaan, die hun eigen mishandeling moeten ondergaan. Ik denk over te gaan op meer elementaire wapens als azijn, bleekwater en jodium, zoals ik bij voorgaande schimmelbestrijders heb gelezen. Jammer, dat zoutzuur zo’n grof middel is. En anders smeer ik er rommedoe (= Limburgse kaas) op. Wellicht gaan de roodschimmels, die in die kaas zitten, de andere schimmels te lijf. Zoiets als verdeel en heers. 😀

 45. Paul
  22 June 2014 - 19:31

  ik heb net op aanraden van de drogist “Dr.Fix kalknagel olie” gekocht. Ben benieuwd..!

 46. Martin
  6 August 2014 - 19:01

  Kalknagel =schimmel.
  In militaire dienst was het gebruik dagelijks je voeten te baden in
  Chlooroplossing (bleekwater).
  Doorgaan zolang de schimmelaandoening er is.

 47. peter
  9 August 2014 - 03:05

  ja Martin, een vriend raadt mij aan puur bleek op te brengen, met een fijne penseel. Alleen de nagel en de huid ontzien. Alles geprobeerd, niets helpt echt. Bleek? We zullen zien. In ieder geval word je kalknagel witter……..

 48. Rob Berretty
  18 October 2014 - 21:34

  Gebruik nu al 4 maanden Nailner Brush. Ik heb het idee dat mijn nagel er steeds rotter gaat uitzien. Ik stop er dan ook onmiddellijk mee.

 49. Wim
  11 November 2014 - 21:06

  Gebruik Nailner ongeveer 13 maanden. Van de twee kalknagels is er een weer helemaal schoon en de ander bijna. De kalknagel moet er helemaal uitgroeien en dat kan bij de grote teen nagel langer dan een jaar duren. Volhouden en een vast “smeerpatroon” zoeken!Ik ben zeer tevreden.

 50. M.gerritsen
  7 January 2015 - 21:34

  Na 6 maanden gebruik van nailner stift groeit teennagel goed zonder bijwerkingen etc. Ik heb jaren tevergeefs allerlei middeltjes gebruikt. Lamisil gaf geen verbetering alleen wel ernstige bijwerkingen, daktarin poeder crème en tinctuur geen effect, de kracht van nailner uit zich pas na 1/2jaar, consequent gebruik is noodzakelijk, ik hebb2 stiften nu gebruikt, 3 maanden kun je 2x per dag per stift gebruiken. Nu ga ik over op vloeistof, als de kalknagels na 1 jaar 2 dd 1x stift niet verdwenen zijn ga ik het geld terugvragen ( ongeveer 100 euro nailnerkosten per jaar)

 51. Domi
  25 January 2015 - 01:40

  Ik gebruik nu al ongeveer een jaar nailner, met een tijd ertussen waarin ik het niet consequent gebruikte. Het resulaat is verschillend. In het begin verspreidde de schimmel zich opeens naar een andere nagel na gebruik ervan? Paar maanden later verdween die weer en een ander begon er beter uit te zien. Hele poos geen verbetering en vergat het steeds aan te brengen dus toen een poos niet of nauwelijks gebruikt. Nu is het verdorie weer naar een andere nagel overgegaan, dus heb de nailner pen er weer bij gepakt. Zie alweer enkele verbetering ! Als het na 2 jaar niet aanzienlijk verbeterd is vraag ik mijn geld terug. Overigens kan je met zon pennetje behoorlijk vaak smeren ! Had een setje van twee gekocht en de eerste is nog niet op. Ben niet heilig overtuigd maar die zware medicatie is me afgeraden door de huisarts omdat ik al darm klachten heb. Tis het proberen waard, en anders kan het geen kwaad toch?

 52. yulanda
  13 April 2015 - 21:34

  Ja t klopt, alle smeerseltjes en lakjes helpen niet, ( ja t helpt degene die t verkoopt ), gewoon naar dokter een 3 mnd tabletten, 1 per dag, en je ziet t verdwijnen, bij hardnekkige, nog 3 mnd erbij, maar dan is t echt over !!!!

 53. Henk
  14 April 2015 - 12:47

  Voor mij een geweldig middel, schimmelnagel binnen paar maanden verdwenen.

 54. Jeannet
  29 June 2015 - 15:23

  Heb nailner gebruikt volgens voorschrift.Vanochtend bij huisarts geweest omdat de hele boel on stoken is en er wondvocht vrij komt.Nu 3 maal daags antibioticum zalf.
  wat een troep die nailner!!!

 55. Leo
  17 July 2015 - 13:26

  De plantenextracten waarover men spreekt, zullen er misschien inzitten maar zeker niet werkzaam zijn. Als ik naar de receptuur kijk, herken ik duidelijk de ingrediënten die je ook in ecologische sanitair – reinigers ziet. En deze hebben op schimmels een werking, want schimmels kan je doden met zuren. Maar prijstechnisch is er een fortuin verdiend met Nailner. Verkoopprijs 20.000 € per liter. Zelfde product in sanitair reiniger tot 10 € liter, maar wel niet per 4 ml verpakt natuurlijk.
  Het product zal zeker wel een werking hebben, maar dat zullen bepaalde huis en tuin middeltjes ook hebben. Kwestie van consequent behandelen.
  Advies, lees de beperkte receptuur die ze wettelijk gezien moeten vrijgeven en vergelijk.

 56. Wim Blok
  22 July 2015 - 20:45

  Na jaren van schaamte uiteindelijk naar de pedicure gegaan. Deze maakt de nagels dun en gaf mij het advies dagelijks met sterilon 4 Euro voor en op de nagels te druppelen. Twee behandelingen gehad is een langdurig proces maar ik zie al echt verbetering. En de rest van je voeten krijgen ook een behandeling zoals eelt. Echt een weldaad en aan te bevelen. Heb ook azijn geprobeerd maar geen resultaat.

 57. Teetje
  11 August 2015 - 15:32

  10 jaar geleden mijn grote teennagelbeschadigd. En tot 3/4 jaar terug was het een lelijke, kromgetrokken, nagel met een schimmel eronder. Bij de pedicure geweest, maar die maakte het alleen maar erger; infecties, pijn Kosten circa 250,00 euro). Begin dit jaar gestart met Nailner-vloeistof ….. en het werkt ! De nagel is weer bijna als nieuw ! En ook niet meer krom. Kosten: 2 potjes a 20,- euro p.stuk.

 58. F van Vlerken
  17 August 2015 - 15:31

  Nergens staat vermeld waardoor een kalknagel ontstaat? Hoe wil je dit probleem dan bestrijden?
  Ik heb nog niet geinformeerd bij de apotheek hoe zij denken over dit product maar ik geloof er niet in !!

 59. Saskia
  10 September 2015 - 11:20

  Zoals iemand hier zei dat de positieve verhalen van Nailner medewerkers komt is echt paranoia onzin, al snap ik dat dit soms best kan gebeuren. Ik heb zelf Nailner gebruikt en het werkte wel degelijk. Ik zat echter wel de hele dag met die stift te smeren. Erg klote echter dat die stift snel opdroogt en vies wordt, het product is veel te duur. Maar na 1 stift opgebruikt te hebben had ik echt wel overduidelijk een goed stuk nagel groeien, overduidelijk een goed, glad stuk nagel. Ik kon het echter niet meer betalen dus ben opgehouden, vervolgens werd het goeie stuk nagel ook weer geel en dik. Het spul is veel en veel te duur, zeker gezien het feit dat het jaren duurt en je iedere maand ern nieuwe stift moet hebben.

 60. geert zeldenthuis
  14 September 2015 - 10:10

  Kalknagels zijn zeer hardnekkig! Vorig jaar zomer 3 kalknagels opgelopen in spaans zwembad. Twee geheel weg door gebruiken van nailclin, 1 is nu eindelijk aan het uitgroeien. Zag vanaf twee weken effect, anders had ik het zeker niet volgehouden!

 61. Jacques
  19 September 2015 - 20:43

  zijn er soms vele soorten schimmels? die nagels aantasten? Ik heb nailer gebruikt en in een woord fantastisch maar wel elke dag behandelen en geduld hebben voor teennagel ca 7-8 maanden

 62. rika
  4 October 2015 - 23:48

  Al vier keer twee nailner duo stiften gebruikt
  maar geen resultaat.
  KASSA zou zich hier eens over moeten buigen.

 63. Elaine
  14 October 2015 - 23:02

  Er zijn inderdaad meerdere soorten schimmel, en Nailner lijkt effect te hebben op sommige daarvan. Ik gebruik het middel zelf nu een paar weken en ik krijg de indruk dat het bij mij werkt. Ik heb gemerkt dat het belangrijk is dat je het spul niet alleen boven op de nagel aanbrengt, maar ook onder de nagel. Ik smeer dus een beetje Nailner op mijn nagelvijl en ga vervolgens zo diep mogelijk met mijn vijl onder mijn nagel. Ook vijl ik, net als iemand hierboven, af en toe iets van de bovenkant van mijn nagel af (het vlak, bedoel ik, niet het randje). Ik krijg de indruk dat de combinatie van al die dingen helpt. Ik ga er in elk geval nog een paar maandjes mee door…

 64. Pieter
  15 February 2016 - 19:07

  Jaren geleden had ik voor het eerst last van een schimmelnagel. Na verloop van tijd is dat euvel, zonder enige behandeling, vanzelf weer overgegaan. Dat kan dus ook! Daarom is moeilijk te bepalen of genezing te danken is aan bepaalde middelen of dat de schimmel zonder behandeling ook zou zijn verdwenen.

  Een jaar later begon de ellende opnieuw. Minstens 12 maanden met Tea Tree olie en Nailner stiften aan de slag gegaan om van de schimmel af te komen, maar beide producten hadden geen enkel effect. Vervolgens Daktarin nagellak gekocht, die ik elke ochtend aanbracht nadat ik de nagel een paar minuten in azijn had ondergedompeld. Dat hielp! Inmiddels is de schimmel verdwenen.

 65. Hiiii
  6 March 2016 - 22:40

  Waardeloos spul, wegegooid geld..1,5 jaar intensief gebruikt zonder resultaat.!! Nu 5 maanden groene zeep en is bijna uitgegroeid, azijn zou ook werken

 66. Elise
  1 April 2016 - 14:16

  Ik heb ruim 12 jaar kalknagels gehad en wat ik ook probeerde, ik kreeg ze niet weg. Sinds ongeveer zes weken druppel ik iedere ochtend pure azijn op een watje en laat dat een minuut of tien op de aangetaste nagels liggen. Daarna smeer ik de nagel in met kalknagelolie van het Kruidvat. In de middag druppel ik weer azijn en kalknagelolie en ‘s avonds voor het slapengaan doe ik weer azijn en smeer de nagels in met zachte groene zeep. Verder zorg ik altijd voor schone en droge voeten, en iedere dag schone katoenen sokken, en vijl ik 2x per week de nagels dunner met een stukje schuurpapier wat ik daarna meteen weggooi. Waar ik voorheen nooit resultaat zag, met welk middeltje dan ook, beginnen mijn kalknagels nu eindelijk gezond uit te groeien.

 67. caro
  3 June 2016 - 16:37

  Na 15 jaar schimmel/kalknagels, deed ik nog een poging. Want alle smeersels, olietjes en medicijnen hadden tot nu toe niet gewerkt.
  En ondanks alles wat ik hier lees heeft het bij mij geholpen.
  Ik ben blij met mijn mooie nagels,
  En mijn vingernagels zijn ook weer gezond.
  Bij mij helpt het dus wel.

 68. Anneke
  9 June 2016 - 17:24

  Ik gebruik Nailner al een aantal maanden tot een jaar. 1 nagel is weer helemaal mooi uitgegroeid. De tweede is bijna weer goed en mijn grote nagel is al voor de helft mooi uit gegroeid. Je moet wel geduld hebben. Het werkt bij mij goed.

 69. lenaers JP
  10 September 2016 - 08:56

  Ik heb de stift aangekocht op advies van de plaatselijke apotheker. Of het werkt of niet, weet ik niet, maar de inhoud van de stift is allesbehalve. Na een week staat die reeds kurkdroog. Je zal maar drukken op de stift als er niets meer uitkomt. Heb de stift uitgetrokken, en inderdaad alles kurkdroog. Toch zeer duur voor een weekje gebruik, ofwel heb ik een slechte stift gekocht. Ik zal hier echter nergens voor moeten aankloppen.

 70. Mystic
  13 September 2016 - 18:41

  Lenaers, Probeer azijn! Een voetbad met azijn voor 30 min helpt! In de eerste paar dagen wordt het een beetje erger, maar na 2 weken zie je gegarandeerd resultaat!

 71. Erick
  16 September 2016 - 17:38

  Ik gebruik Nailner al een poos, eerst de stift maar dat was niks, dezelfde ervaring als lenaers JP. Nu Nailner uit een flesje (2 in 1) en het werkt goed. Van de grote tenen de nagels eraf en groeit weer nieuwe aan!

 72. Raimon
  20 November 2016 - 00:14

  Voor sommige schimmels kan nailner werken begrijp ik. Alleen wel jammer van die financiële nachtmerrie.

 73. fulbert
  12 January 2017 - 14:45

  Na twee weken gebruik van Daktarin nagellak pikzwarte teennagels gekregen. Heeft iemand dit ook meegemaakt?

 74. Joanna
  12 February 2017 - 09:17

  Ik gebruik Nailer al twee maand, ik zie verschil dus ik blijf het gebruiken.Eén van mijn teen nagels (kleine teen) is volledig af! ik blijf smeeren, zal laten weten hoe het afloopt……doorzetten is boodschap

 75. Marcia
  12 March 2017 - 02:15

  2 keer per dag voeten weken in badje van zuiveringszout, 1 keer per week even in de glorix, na het weken vicks vaporub erop smeren, dus 2 keer per dag. Doorgaan tot de nagel helemaal is uitgegroeid en helemaal schoon is.

 76. John
  22 May 2017 - 21:36

  Nagelriemen losmaken en enkele keren per week met alleen de tenen in petroleumbadje. De kalk/schimmelnagel zie je uitgroeien. Nadeel: volhouden tot de hele schimmelnagel is uitgegroeid [plm 1 jaar]. Petroleum was vroeger een panacee [middel voor alles]; vraag b.v. aan automonteur hoe snel een wondje aan de hand geneest. Trouwens Vaseline is een gel van petroleum.

 77. John
  22 May 2017 - 21:38

  plm 10 minuten in petroleum badje

 78. Erica
  26 August 2017 - 22:18

  Na 3 tot 4maanden minstens twee keer per dag smeren met nailner is mijn kalknagel nu helemaal van mijn teen afgekomen. Ik hoop er een gezonde nagel voor terug te krijgen. Met 1 keer smeren gebeurde er bij mij niets

 79. rudolf
  22 August 2018 - 19:35

  het enige wat kan helpen is de etos kalknagel stift dit gaat echt als een speer. of dampo creme maar dit duurt langer

  mvrgr

 80. leggings deportivos
  23 August 2018 - 16:49

  Buenas noches, os ha dicho alguien que vuestra web puede ser adictivo ? estoy preocupada, desde que os recibo no puedo parar de mirar todas vuestras sugerencias y estoy muy feliz cuando recibo uno más, sois lo mejor en español, me encata vuestra presentación y el curre que hay detrás. Un beso y abrazos, MUCHAS GRACIAS POR VUESTRO TRABAJO, nos alegrais la vida.

  Saludos

  leggings deportivos http://www.sashafitnesswear.es/categoria-producto/leggings-deportivas-mujer/

 81. Paulus123
  28 August 2018 - 21:35

  1 Advies: ga naar je huisarts. Ik heb ruim een jaar nailner gebruikt voor kalknagels aan mijn voeten. Op enig moment was het zo erg dat ik bang was dat mijn tenen er af zouden vallen/rotten. Had al ruim 200 € aan nailner uitgegeven. Ben toen toch maar naar mijn huisarts gegaan en heb voor enkele maanden een tabletten kuur gekregen. Ik zag al spoedig resultaat, maar voor heel die ellende er is uitgegroeid ben je ruim een jaar verder. Dus: ga naar je huisarts en vergeet al die andere rommel

 82. Danny
  16 January 2020 - 20:57

  Ik heb een badje schoonmaak azijn een maand lang mij voeten iedere dag een kwartier lang ingedommeld. En ik heb echt resultaat. Omdat de azijn in de huid trekt
  Daarna de voeten afspoelen

 83. Marij
  29 June 2020 - 17:44

  Ik heb ruim 1 jaar Nailner gebruikt. Het heeft mij een hoop geld gekost en de kwaal werd alleen maar erger. Hun reactie op mijn mails: Ik ben blij dat het werkt. Hoezo werkt? Door dat spul kreeg ik eelt onder mn nagels en op het nagelbed, waardoor mn nagels overeind gingen staan.
  Uiteindelijk ben ik zo dapper geweest om naar een pedicure te gaan. Ruim binnen een jaar was het probleem verholpen en zagen mijn nagels er goed uit. Alleen: ik zit nu wel opgescheept met eelt. De nagels liggen weer plat, maar Aan het uiteinde zie je eelt onder de nagels zitten. Ik ben bang dat dat nooit meer verdwijnt.
  Geloof die mooie verhalen van Nailner niet. Zij verdienen er goud geld aan en u zit met de problemen.
  Ik ben blij dat ik naar een pedicure ben gegaan. Zij heeft geleerd hoe kalknagels te behandelen, en het werkt ook nog!!!

 84. Richard
  18 June 2021 - 13:17

  Op beide, kleine teennagels hele dikke kalknagels. Ze waren te dik voor nagelknipper en moest altijd voorzichtig met een schaar deze nagels zien door te knippen.
  Nailer gebruikt en de nagels zijn inmiddels vrijwel net zo dik als de normale andere teennagels. Zien er nog niet zo uit glanzend uit als de rest maar het gaat zeer goed.
  Het zal wel zo zijn dat het bij de een wel helpt en bij de ander niet. Dat is met veel middelen (ook voorgeschreven) zo. Maar, wie niet probeert zal het nooit weten en bij mij helpt het wel degelijk.

 85. Yoëlle
  18 July 2021 - 20:31

  Nailner helpt niet. Grote afzetters die woekerwinsten maken.
  De positieve berichten zijn geschreven door werknemers van nailner.

Laat een reactie achter

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

online