Cesar hondenvoer moet liefde tonen

26 August 2010
post_excerpt)){ ?>

cesarCesar brengt zijn voer aan de man als een lekkernij voor luxe hondjes. Misschien krijgt de baas of bazin een goed gevoel als hij of zij zijn hondje Cesar voorzet. Maar is de hond er ook blij mee?

Een zeer charmante vrouw heeft een witte Yorkshire Terrier. Een schatje dat allerlei lieve dingen doet. Zo brengt hij zijn bazinnetje ’s ochtends de krant en verrast haar zelfs met een veldboeket. Alles wordt met een vertederde glimlach in ontvangst genomen. De weinige ondeugende dingen die hij doet, vallen eigenlijk allemaal in de categorie guitig.
De boodschap is dat uit alles wat het hondje doet, liefde voor zijn bazinnetje spreekt. Haar morele taak is om hem ook liefde terug te tonen. Dat doe je natuurlijk niet met vuile pens en grove hondenbrokken, maar met haute cuisine voor honden: Cesar. Het spul ziet eruit als een soort paté en bevat alles wat zo’n hondje nodig heeft. Het lijkt allemaal te kloppen: de vrouw zelf is een A-merk, de hond is een A-merk en daar hoort ook een A-merk hondenvoer bij. Maar zo zit de hondenwereld niet in elkaar. Honden zijn eigenlijk huiswolven en houden het meest van wolvenvoedsel. De fokkers zijn er nog steeds niet in geslaagd om een voorkeur voor verfijnd voedsel genetisch te verankeren.

Conclusie

Maakt u zich geen illusies, zelfs de allerduurste rashonden hebben geen enkel probleem met standaard hondenvoer. Cesar brengt zijn hondenvoer op een manier aan de man die grote overeenkomst vertoont met de wijze waarop babyvoeding wordt aangeprezen. Het bazinnetje is vooral de moeder van haar hondje.

Reacties

  1. Versvleesgever
    25 November 2012 - 20:14

    Het allerbeste voer voor een hond is nog altijd hetzelfde soort voedsel als wat de wolven eten: namelijk vers vlees. Check bijvoorbeeld de site barfplaats waar alles verteld wordt over vers vlees voeren en de meest optimale voeding voor hond én kat!

  2. anita van berendonk
    18 February 2015 - 17:21

    ik heep een nieuw hond lieven is zijn naam mira is over leden

Laat een reactie achter

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

online